De inschrijving is  geopend en kan je vinden onder bijgaande link Inschrijven via www.atletiek.nu>>>> 

De chronoloog voor 2020 is beschikbaar en zal vermeld worden onder de tab Tijdschema.  Als je aan meer dan 1 onderdeel wilt meedoen, kijk vooral naar het tijdschema. 

Kosten
9 Euro per onderdeel.

- Het inschrijfgeld wordt geïnd door middel van automatische incasso op 15 januari 2020. Na toewijzing op 15 januari vindt er geen restitutie meer plaats.
- Bij incassoproblemen wordt de deelnemer geïnformeerd. Zorg voor voldoende saldo.

Belangrijke data
Pas wanneer alle inschrijvingen binnen zijn kan bepaald worden hoeveel atleten op een onderdeel van start gaan. De selectie is op woensdag 15 januari 2020. Er worden wel reserves aangewezen. Tot en met 28 januari 2020 krijgen die bericht als ze mee kunnen doen. Bij de loopnummers kunnen de atleten tot 28 januari 2020 prestatieverbeteringen doorgeven in verband met de serie-indelingen. Wedstrijddag zaterdag 1-02-2020.

Selectieprocedure
De AV PEC Indoor is een wedstrijd voor Senioren en Masters, Junioren A en B. Junioren C kunnen deelnemen. Er is een selectieprocedure. Er wordt gekeken naar behaalde prestaties van het huidige en vorige seizoen, zowel indoor als outdoor. Prestaties behaald vanaf 1 november 2017 worden gehanteerd bij de inschrijving.
Indien nodig (het tijdschema zal zo optimaal mogelijk worden bijgesteld), kan er een selectie zijn op basis van de ruimte in het chronoloog en naar beste prestatie, waarbij zowel de indoor als outdoor prestatie kan meetellen. Leden van AV PEC1910 hebben voorrang bij deelname mits de prestaties niet te ver uit de pas lopen bij de richtprestaties.  Klik hier voor de richtprestaties.
De rondbaan heeft 4 banen, dit beperkt de capaciteit.
Bij de indeling van de series zal extra aandacht zijn voor het chronoloog, zodat series op het geplande schema zullen starten. Alle loopseries zullen naar prestatie van de aanwezige atleten worden ingedeeld.
De organisatie behoudt zicht het recht voor om nationale en internationale topatleten (bij uitzondering) na het sluiten van de inschrijving toe te laten. Dit gaat niet ten koste van reeds toegelaten atleten.

Incasso

De automatische incasso vindt alleen plaats als je op 15-01-2020 geselecteerd wordt. Bij afmelding na deze datum, kan er helaas geen restitutie van het inschrijfgeld meer plaatsvinden.

AFMELDEN
Als je door een blessure of anderszins niet kunt deelnemen, meld je dan zo spoedig mogelijk af. Als je bent geselecteerd  voor zowel 400m/800m of 800m/1500m en kiest voor maar één van die onderdelen, dan ook graag tijdig afmelden. Dan hebben wij nog tot met woensdag 29 januari de mogelijkheid om afgewezen atleten een startplaats te geven. Afmeldingen aan: wocavpec@gmail.com

Fysiotherapie en massage:                                                                                                                                                                            In een ruimte in de warming-up hal is fysio en massage aanwezig. Dit wordt met borden aangegeven.

Vragen?
Mail naar wocavpec@gmail.com 

Aankomende evenementen

-- Geen vermeldingen --

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.


Loopsport

Loopsport

Iedere beginnende en gevorderde loper kan terecht bij av PEC 1910.
Lees verder

Clinics

Clinics

Ieder jaar zijn er diverse clinics bij AV PEC 1910.
Lees verder

Loopsport

Baanatletiek

Van de Onstuimige Zevenheuvelenloop, de Stormloop tot de Dalli Run en de Diepe Hel.
Lees verder

Loopsport

CD Junioren

Van de Onstuimige Zevenheuvelenloop, de Stormloop tot de Dalli Run en de Diepe Hel.
Lees verder

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...