In de maanden oktober, november, december, maart en april wordt elke tweede donderdag van die maand een baanloop voor 5 kilometer georganiseerd.


Organisatie
Iedere deelnemer krijgt een chip op de schoen, en bij elke passage wordt de tijd vastgelegd. Het is een baanloop, dus na 12,5 rondjes is de laatste registratie en is de uitslag direct bekend. Zowel tussentijden als eindtijd zijn zichtbaar via een app op mobiel of tablet.  Met de chip is het makkelijk te zien hoe vlak je kan lopen. De rondetijden worden op de website van avPEC1910 gepubliceerd. 

Inschrijving
Inschrijving is op de avond zelf mogelijk vanaf 19.00 uur in het clubhuis aan de Urksteeg 1, Zwolle. Deelname baanloop is €2,00 voor leden van avPEC1910 en €3,00 voor niet leden. 

Programma
Er worden twee series gelopen, een voor lopers die een verwachtte finish tijd sneller dan 20 minuten. De tweede serie is voor lopers met een verwachtte eindtijd langer dan 20 minuten. De eerste serie start om 19.45 uur, aansluitend start serie twee om ongeveer 20.10 uur.
De uitslagen worden vanzelfsprekend bij elkaar gevoegd. Uiterlijk 1 kwartier na afloop van de race zijn de uitslagen met ronde tijden beschikbaar in het clubhuis. Daarnaast verschijnen de uitslagen ook op de site www.uitslagen.nl

Informatie 
De traningsgroepen van Ronald, Bert en Marianne en Erik Kloosterziel hebben de loop in het reguliere trainingsprogramma opgenomen, er is al een behoorlijk veld om mee op te lopen!  Bij de start van de loop wordt iedereen nog even gewezen op de baanregels. Loop zuinig, aan de binnenkant en ga niet met 2 of 3 lopers naast elkaar lopen.

Electronische Tijdregistratie PEC1910
Bij avPEC1910 wordt de electronische tijdregistratie gedaan met de Ipico-chip. Deze chip wordt door de organisatie ter beschikbaar gesteld (er worden dus geen extra kosten voor in rekening gebracht). Je ontvangt de chip tegelijk met je startnummer. De organisatie neemt direct na de finish de chip weer in. Er staan vrijwilligers klaar om assistentie te verlenen.

Hoe word ik geregisteerd?
De chip is een vederlicht systeem die aan de loopschoen wordt bevestigd. Elke chip bevat een unieke code. Deze code wordt ‘gelezen’ door dunne antenne matten op de weg, voorzien van bijbehorende tijd en doorgegeven aan de centrale computer van de timer/organisatie. Hier worden codes, tijden, startnummers en persoonsgegevens samengebracht en kan snel en goed een uitslag opgemaakt worden.

Hoe bevestig ik mijn chip?
Bij het startnummer ontvangt je ook je chip, deze kan met de bijgeleverde tie-wrap gemakkelijk aan de schoen worden bevestigd, natuurlijk is het ook mogelijk de chip middels de veters aan de schoen te bevestigen, dit heeft echter niet de voorkeur omdat de chip na afloop weer ingeleverd dient te worden.

Inleveren van de chips?
De chips worden direct na de finish verzameld door vrijwilligers van de organisatie.  Deze zullen in het finish gebied staan en kunnen de chip op een snelle manier van je schoen halen.

Chip niet ingeleverd?
Wanneer de chip op de dag van het evenement niet wordt ingeleverd wordt een bedrag van € 5,- in rekening gebracht.

Aankomende evenementen

-- Geen vermeldingen --

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.


Loopsport

Loopsport

Iedere beginnende en gevorderde loper kan terecht bij av PEC 1910.
Lees verder

Clinics

Clinics

Ieder jaar zijn er diverse clinics bij AV PEC 1910.
Lees verder

Loopsport

Baanatletiek

Van de Onstuimige Zevenheuvelenloop, de Stormloop tot de Dalli Run en de Diepe Hel.
Lees verder

Loopsport

CD Junioren

Van de Onstuimige Zevenheuvelenloop, de Stormloop tot de Dalli Run en de Diepe Hel.
Lees verder

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...