Melchior Treffers verbetert clubrecord tienkamp Junioren B
   (12-07-2021)

In Lisse werd afgelopen weekend een meerkampwedstrijd voor de junioren georganiseerd. Ronald Huethorst was daar met een aantal avPEC atleten naar afgereisd. 
Melchior Treffers (junior B) leverde daar een sterke en stabiele meerkamp af en verbeterde het clubrecord van Owen Beuckens uit 2018. Waar Owen in 2018 6338 punten vergaarde kwam Melchior tot maar liefst 6814 punten. Het leverde hem zelfs een 11e plaats op de nationale Ranglijst allertijden op.  Dat zegt veel , maar niet alles omdat pas vanaf 2014 de Junioren B een volledige tienkamp doen. Daarvoor werd een negenkamp gedaan en daarbij is de nationale ranglijstaanvoerder nog altijd Ludrick Berrenstein; oud-pec-er.
Zie voor Melchiors uitslagen>>>
Melchior werd 1e  met een goede sprint 11,54 en op verspringen 6.50 meter en ook het discus- en speerwerpen leverden hem relatief veel punten op. 
Maar er waren (klik hier) meer pec-ers;
In dezelfde leeftijdsgroep werd Luuk van der Maaten 16e. Hij miste de punten op polshoog.

Junior A, Brend Baak werd 2e met 5714 punten. Juniores B, Jill Kleinlugtenbelt werd 6e op de zevenkamp. Fien Molenberg werd negende met 4059 punten.
Meisje C Maud van Bentem kwam tot een zevende plaats met een totaal van  3854 punten.
Mocht er meer wedstrijdnieuws te melden zijn.... wil je dat appen naar 0631500861 ? (Pieter) 

Aanstaande vrijdag vindt er weer een populaire Trackmeeting plaats in Utrecht waar een aantal pec-ers te vinden zullen zijn.
Rijzende MILA-ster Thomas Reining en Julien Jansen zullen daar de 800 meter lopen. Fien Molenberg en Arjan Lantink lopen de 200 meter. Arjan heeft ook voor de 100 meter ingeschreven. En Arne Mulder die blaakt van vorm laat zijn energie los op de 3000 meter.

Verder
zal Thomas van Laar zijn rentree vrijdag hopelijk in Belgie maken na zijn bijna achillespees-ruptuur van twee jaar geleden. Hij was vlak voor zijn blessure erg goed in training en liep indoor de 800 meter in 1 minuut 50. Hij heeft de smaak van de vorm vastgehouden en hoopt vanaf nu gewoon door te kunnen trainen. Sinds mei kan hij pas weer echt trainen.

Aankomende evenementen

-- Geen vermeldingen --

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...