Twee atleten onder magische 2 minutengrens op de 800 meter en meer nieuws van de Mila atleten
   (08-07-2021)

Op 4 juli tijdens de seniorencompetitie in Harderwijk liep B-junior Thomas 1.57.54! Zijn p.r. was 2.01. Hij liep dus voor het eerst onder de twee minuten en meteen ruim eronder! Ook senior Daan brak voor het eerst in een officiële wedstrijd de 2-minutengrens! Hij finishte in 1.59.14. De donderdag daarvoor werd een groot aantal PEC1910 MiLa- junioren beloond voor het trouw doortrainen in het Corona-jaar. In het mooie FBK-stadion in Hengelo werden meerdere 1.000 meter p.r.’s verpulverd! Een aantal atleten liep voor het eerst onder de drie minuten. Joanan won bij jongens D in 2.59.92. Hij liep ruim elf seconden van zijn p.r. af! In dezelfde wedstrijd verbeterde Daan zijn p.r. met ruim acht seconden tot 3.35.01.
C-jongens Julien en Lukas liepen ruim tien seconden sneller dan ooit. Julien won in 2.52.72. Lukas werd tweede in 2.57.41. Filip werd tweede bij de jongens B in 2.50.34. Daarmee verbeterde hij zijn p.r. met ruim acht seconden. Joris liep in diezelfde race ruim zes seconden van zijn beste tijd af: 2.58.55. Joanan maakte er helemaal een topweek van. Gisteren tijdens de D-competitie in Dronten, verpulverde hij ook nog zijn p.r. op de 600 meter. Hij won de wedstrijd met ruime voorsprong in 1.40.84. Foto Lars van Surksum

Aankomende evenementen

-- Geen vermeldingen --

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...