Goede vorm Thomas Reining levert weer een nieuw clubrecord op
   (09-07-2021)

In Barendrecht  schaafde de 17 jarige B junior Thomas Reining bijna 2 seconden van zijn kersverse clubrecord op de 1500 meter af.
Hij bewijst daarmee in blakende vorm te zijn. Met zijn tijd van 3;55,68 min. klopt hij op de deur voor het podium van het NK-junioren. Dit NK wordt dit jaar in september gehouden in Amersfoort.
Zijn tijd is op dit moment goed voor de derde tijd op de seizoensranglijst. Hij pakte met zijn tijd tevens het clubrecord bij de A junioren dat sinds 1992 op naam stond van Robert Jan de Graaf.
Thomas kwam ook erg dicht in de buurt van de limiet voor het EK-U18 die op 3.55.00 staat. De limietperiode sluit na komend weekend. C-junior Lukas Smit verbeterde zijn p.r. met zo’n 3,5 seconden tot 4.36.79. Ook D-junior Per Bakker liep een persoonlijk record in Barendrecht. Hij legde de 1.000 meter af in 3.07.37. Zijn persoonlijk record stond op 3.08.01.

Aankomende evenementen

-- Geen vermeldingen --

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...