Voorbereiding trainingen voor de jeugd
   (29-04-2020)

Beste leden,

Tijdens de persconferentie van minister-president Rutte op dinsdag 21 april is aangegeven dat vanaf 29 april jeugd tot en met 18 jaar onder begeleiding van een trainer weer mag gaan sporten. Door de meivakantie die daar op volgt en er normaal ook geen training is, betekent het dat we vanaf 5 mei weer starten met de trainingen voor deze groep.
Dat is een mooi bericht! Maar….. daar zitten allerlei voorwaarden aan. Deze voorwaarden zijn door de Atletiekunie i.s.m. het NOC*NSF omgezet in een protocol dat je als club moet volgen, wij dus ook. Dit protocol is op de website van de Atletiekunie te raadplegen via onderstaande link.

https://www.atletiekunie.nl/kenniscentrum/bestuurder-en-commissielid/anderhalvemetersamenleving

Op dit moment zijn wij als bestuur en betrokken trainers aan het bekijken hoe wij dit protocol kunnen vertalen naar onze club en welke acties we voor 11 mei gerealiseerd moeten hebben. Dit is nog een hele klus, ook voor de trainers.
Betrokken ouders en atleten zullen apart door de trainers worden geïnformeerd over de wijze waarop de training en alles  daar om heen vorm krijgt.
Tot slot, we zijn blij dat we weer een voorzichtige start mogen maken en hopen dat het op korte termijn uitgebreid kan worden. Dit laatste hangt ook af van de ervaringen die nu opgedaan worden. Wij roepen iedereen op om zich aan het protocol te houden! Dit is de beste garantie op verdere uitbreiding van mogelijkheden!

We houden jullie op de hoogte.
Mochten er vragen zijn, laat het ons weten via de mail.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,
Willem van Beek
voorzitter

Aankomende evenementen

-- Geen vermeldingen --

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...