Succes en clubrecord avPEC op bijnummers bij NK Indoor Meerkamp en NK Masters
   (09-02-2020)

Dit weekend werden de Nederlandse Indoorkampioenschappen Masters en Meerkamp gehouden in het Apeldoornse Omnisportcentrum. Twee avPEC-atleten kwamen dit weekend met een zilveren NK medaille thuis. Bii het NK Masters viel voormalig top-meerkamper Kevin Woldberg in de prijzen bij het polstokhoogspringen. Hij werd tweede met 3.79 meter. En Leontien Thewissen werd tweede bij het kogelstoten 35+ met 9.34 meter. Christa Ayodeji-Drost (50+) kwam bij het kogelstoten tot een nieuw persoonlijk en clubrecord van 7,98 meter en de vierde plaats. Ronnie Sentamu (35+) kwam op de 60 meter tot een goede tijd van 7,48 welke hem de vijfde plaats opleverde.

Bij het NK meerkamp volbracht alleen pec atlete Jill Kleinlugtebelt de meerkamp. Zij werd 14e bij de meisjes B junioren. (3088 punten).

Succes op bijnummer; 4x200 meter
Als bijnummer stond een spectaculaire 4 x 200 meter op het programma. 
Het avPEC mannenteam won deze wedstrijd ( Leon ten Klooster, Jordy Visscher , Niels Kok en Pierre ten Holder).  Zij verpulverden het clubrecord dat op naam stond van Harold van Riessen, Robert Roorda, Vincent Stiphout en Marc van der Worp. de nieuwe clubrecordtijd is 1;29,91 .  Zij lijken daarmee tevens in de ranglijst allertijden van de Nederlandse indooratletiek in de top 10 te komen! 
Het mixteam met Ronnie Sentamu, Nina Hol, Christiaan Pleijter en Maaike Geerling werd tweede achter Rotterdam Atletiek. (1;43,84)

Mixteam avPEC 1910

Het winnende mannenteam

wissel van Jordy Visscher op Niels.


Aankomende evenementen

-- Geen vermeldingen --

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...