Drie keer net geen podium PEC-atleten
   (31-01-2020)

Afgelopen zaterdag liep Jolanda Regout in Nunspeet keurig naar een 4e plek op de 15km bij de Trailrun vanaf camping De Tol, in de tijd van 1.23.17.
Een aantal kilometers verderop werd er in Drenthe strijd geleverd op eveneens een parcours met een wat trail-achtig karakter: veel zandpaden met modder en aan het eind van het parcours een pittige klim met traptreden en zand. Roel-Jan Heeringa wist hier een mooie 4e plaats te behalen op de 7,5km bij de heren senioren, in 30.23. Arnoud Lammers pakte hier de 7e plek in de categorie 50+(34.29) . 
Op de 15,2km afstand werd Jan Willem Davidse 4e in 1.01.35. 
De afstandaanduiding bij de wedstrijd suggereert dat de afstand exact is uitgemeten, maar verschillende GPS-apparaten gaven toch wel een behoorlijk kortere afstand aan(een aantal honderden meters bij de 15,2km). Maar er was veel bos waardoor GPS-meting toch vaak verstoord wordt en GPS meet hoogte verschillen niet mee; in ieder geval werd het verschil  hierdoor mede door de zandpaden redelijk gecompenseerd...

Aankomende evenementen

-- Geen vermeldingen --

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...