Sluiting inschrijving avPEC indoor
   (10-01-2020)

Maandagavond 13 januari sluit de inschrijving voor de avPEC indoor. Schrijf je nog in zolang het kan.
We zien al een best interessant deelnemersveld ontstaan; 
Bij de vrouwen op de 60 meter zien we het jonge talent Nketia Seedo ende sprintsters Bowien Jansen, Demi van den Wildenberg, Eva Hovenkamp en Zoe Sedney.
Bij de mannen zien we de Zuid-Afrikaanse sprinter Tyler Linnen van wie tijden van onder de 7 seconden verwacht kunnen worden. Hidde van Eijk en Milo Zech Wallebroek hebben al wel eerder onder deze zeven seconden gesprint.
Op de 400 meter zien we bij de vrouwen op papier al een leuke finale ontstaan met Laura de Witte, Eva Hovenkamp, Kim Rossen en Jorieke Korenromp.
Bij de mannen zien we dat na een lange herstelperiode ook Bjorn Blauwhof weer op de lijst staat. Verder staan daar nog slechts drie sub 50 secondenlopers op de lijst. Junior A, Pim van Bakel was eerder al goed voor 48.21 sec.
Hoogspringer Sven van Merode komt weer springen en A-Junior Stan Nijhuis heeft ook al 2.13 meter achter zijn naam staan. Bij de vrouwen/meisjes prijken de namen Marlies van Haaren , Britt Weerman en Fay Witte bovenaan de lijsten.
Kogelstoters Patrick Cronie en Jorinde van Klinken staan op de lijst voor het kogelstoten. Bram Buigel, Jaap Gerben Vellinga, Ryan Clarke en Ludo van Nieuwenhuizen gaan ongetwijfeld voor een sub 1.50 op de 800 meter. 
Bij de vrouwen is Sanne Wolters-Verstegen de snelste inschrijfster op deze 800 meter.
Horden laat altijd nogal wat spektakel zien. Onder de inschrijvers zien we tot nu toe: Zoe Sedney, Anne van de Wiel, Anneloes de Roo, Emma Oosterwegel en bij de mannen Dave Wesselink en de Zuid Afrikaan Christiaan Kleynhans (buiten goed voor 13.73 sec.)
De Jongens junioren B 60mH kan interessant worden door Issaya Klein Ikkink, het Noord Hollandse talent Jared Boers en Lucas van Schaffelaar.
Op papier begint er al een leuke wedstrijd te ontstaan. Inschrijven kan nog; er is nog ruimte. 

Aankomende evenementen

-- Geen vermeldingen --

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...