Spannende strijd en podiumplekken bij lopen dit weekend
   (24-11-2019)

Terwijl er elk weekend keuze is uit loopjes in de regio kan er ook verder weg gelopen worden. Zo liep Hermie Drenth een 10 km op Lanzarote. Voor de podiumplekken moeten we naar Zwolle en Marienheem.

In Zwolle werd de Sintnicolaasloop gelopen. Op de halve afstand (8 km) maar liefst 3 podiumplekken. De eerste plek in een scherpe tijd was voor Arjen Sanderse (30:40). Daarnaast een verdienstelijke 3e plaats voor Rene Kip (33:11). Op dezelfde afstand bij de vrouwen liep Susanne Meijer-Schutte (37:55) ook naar een mooie 1e plaats. Ook de 5e plek van Gaby Grootoonk (42:02) was een mooie prestatie. Op de 5km waren Rinse Faber (24:51) en Marja van Ettingen (34:36) de snelste PEC’ers en voor de 10 EM, was dit Mike Kleinlugtebeld (1:11:49).

Bij de Schalmloop in Marienheem, onderdeel van het Salland cross circuit, ontspon zich een spannende strijd om de podiumplekken bij de 5,9 km. Uiteindelijk won Sander Kloosterziel (20:02) nipt van Luca Poppe (20:04). Beide PEC atleten halen zo om beurten de overwinning binnen. Ook succes op de 10,2km. Daar werd Arne Mulder (35:27) ruim eerste.

Aankomende evenementen

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...