Strijd om Saucony X Loperscompany Zwolle Challenge opgeschud door sprintgroep
   (23-11-2019)

Afgelopen donderdagavond vond de aftrap plaats van het evenement dat door de LopercompanyZwolle is opgestart. Wie is er tot 5 december de snelste op het aangemaakte segment. (In de sporterssoftware van Strava kan je namelijk evenementen aanmaken waardoor je virtuele wedstrijden met elkaar aangaat.) Strava is populair onder de duursporters waardoor deze zich makkelijk aanmelden voor deze Challenge. Echter, het segment van 486 meter langs het park Weezenlanden leent zich enorm goed voor de 400 meter lopers die dan ook dit segment ontdekten. Vandaag namen zij bij de mannen en de vrouwen de eerste plaats over.  
Op zich is deze periode in het jaar de periode waarin de sprintgroep in de trainingen een brede basis legt waardoor het gemakkelijk in de training in te passen viel.
Wie kan Jordy Visscher, die in 2018 al goed was voor 48.71 seconden over de 400 meter, nu van de eerste  plaats stoten?  Suzan Plat leidt op dit moment bij de vrouwen en Nederlands Kampioen Master 35+ 200 meter  Arjan Lantink staat 2e ...... Volgens trainer Jan Plat kan alleen iemand op de fiets sneller dan Jordy zijn...  https://www.strava.com/segments/22282312
Meld je  nog aan voor het evenement en ding mee naar de prijzen waaronder ook loopschoenen van Saucony... die NIET ALLEEN voor de snelsten zijn. https://www.strava.com/clubs/564939

 

 

Aankomende evenementen

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...