Beregoed weekend PEC
   (07-11-2019)

Om met de Berenloop te beginnen: ieder jaar trekt een delegatie PEC-ers richting het waddeneiland om (meestal) de halve marathon af te werken, maar ook op de andere afstanden was er deelname door onze vereniging. Op zaterdag werd al de Kleintje Berenloop afgelegd, de 5 en de 10km. En verrassend stond daar een PEC-atleet op het hoogste schavot bij de mannen senioren op de 5 km: Jesse Nijmeijer won de afstand in 18.06. Op de 10km wist Margreet Moesman bij de vrouwen 60+ de 9e plaats te bereiken in 1.01.00.
Het overgrote deel van de PEC-ers neemt toch wel deel aan de halve marathon. met name bij de wedstrijd vrouwen 40+ viel de uitslag op: welgeteld 3 PEC-dames in de top 10! Daniella Bastiaan 5e in 1.39.38; Susanne Meijer-Schutte 6e in 1.40.30 en vervolgens Evelien Keeskamp-Croezen 10e in 1.44.21.
De hele afstand werd door Hanno Treep afgelegd in 3.54.10 en verder nog een opmerkelijke uitslag: Renze Zijlstra 5e bij de recreanten mannen 40+ in 3.09.09. 
Allemaal proficiat met de behaalde prestaties, kijk voor alle uitslagen op uitslagen.nl

In de buurt van Zwolle was er ook van alles te doen: 
De opmerkelijkste uitslagen: 
Hermie Drenth won de Lemelerbergloop de 5,3km bij de vrouwen 50+, in 29.59.
Frank Eikenaar liep sinds maanden weer eens een wedstrijd, en presteerde goed: bij de Najaarsloop in Epe werd hij prima 3e bij de senioren mannen op de halve marathon: 1.22.55!

Tot slot nog een uitslag gelopen in Dordrecht: Jan Willem Davidse liep daar in niet aflatende regenval de halve marathon in 1.31.10 en werd daarmee 5e bij de 50+ers.

 

Aankomende evenementen

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...