Dalli run Heerde
   (26-10-2019)

Bij de Dallirun, een echte herfstklassieker, verschenen weer een flink aantal lopers aan de start. De wind speelde mee, maar soms ook tegen natuurlijk. Verder was het een aangename temperatuur en een mooi parcours voor een flink deel door de bossen nabij Heerde. Een aantal PEC'ers liep mee met deze mooie loop.

Enkele opvallende prestaties; Op de 5km was Eric Kloosterziel (19:36 M40) de snelste PEC atleet en eindigde als 8e in zijn categorie. De snelste PEC vrouw op de 10km was Marloes ter Hurne (48:54 10V40) en daarmee 7e. Voor de heren op de 10km was dit Roel Jan Heeringa (40:27 10M40) en eindigde als 6e. Op de 15 km 2 podiumplekken voor Sander Kloosterziel (54:45 15Msen) en Henriët Koornberg (1:07:06 15V40). Beide werden 2e in hun categorie.

Voor overige uitslagen zie uitslagen.nl Wil je ook een wedstrijdervaring delen, mail dan naar voor plaatsing op de website

Aankomende evenementen

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...