Donderdag 19 september: 10-jarig jubileum G-atletiek AV PEC 1910
   (25-09-2019)

Enthousiaste G-atleten en trainers/begeleiders van AV PEC 1910 vierden donderdag 19 september het 10-jarig jubileum. De huidige groep bestaat uit 15 atleten die wekelijks trainen en regelmatig ook aan de bekende hardloop evenementen in Zwolle deelnemen. Daarvoor zijn meer dan 20 begeleiders actief, die in wisselende samenstelling worden ingezet. Tijdens het jubileumfeest bood Henk van de Worp namens Sport Lead Facilities trainingsmateriaal aan. Namens de sportrustentrainers bood Peter van Koulil de groep trainers en begeleiders een presentje aan. Ook kregen alle atleten en begeleiders van Vincent Oldenhof een herinneringsmedaille.  

Op het jubileum feestje werden een drietal jubilarissen gehuldigd, die vanaf het begin bij deze groep betrokken zijn. Het zijn begeleider / trainer Evelyne Poelstra en de atleten Dennis Scholten en Sander Koning.

Evelyne: “dit is het G(ezelligste) team van AV PEC 1910, met een bijzondere groep mensen, die met heel veel plezier bezig zijn met de hardloopsport”. Ook bestuurslid Marc Veenhuizen deed een woordje en zei daarover: “Het bestuur van AV PEC 1910 is trots op deze groep, jullie zijn toppers”.

Het feest werd na de wekelijkse baantraining uitbundig gevierd, waarbij ook een aantal oud trainers en oud begeleiders aanwezig waren. Tot verrassing van iedereen trad Harm Wolters op… en hoe! Harm maakte er op hem toevertrouwde manier er een geweldig feest van, waarbij ook de G-atleten zelf de microfoon van Harm kregen en luidkeels (mee)zongen!

Foto's van Jan Burgman:

 

Aankomende evenementen

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Ja, ik train graag een keer mee


Ogenblik a.u.b. ...