1e GOK Cross 2019 - Wijthemerplas
   (28-08-2019)

AV Pec en de BB Lopers slaan de handen ineen om samen een sterke wedstrijdcross in Zwolle te organiseren op zaterdag 9 november. Dit jaar zullen we de eerste cross in de Gelders- en Overijsselse Cross Competitie organiseren (welke verder nog Harderwijk, Epe en Kraggenburg (laatste op NK Parkoers) zal aandoen).

De Wijthmenerplas is een erg mooie locatie, met veel zand, gras en 2 mooie heuvels. Dus we zullen een paar uitdagende rondes neerleggen met veel draaien/keren/klimmen en zand, een perfecte cross locatie.

In vergelijking met andere crossjes verdient het GOK wel een boost in populariteit, daar waar dit juist de crossjes zijn zoals crossen bedoeld is. Draaien, keren, klimmen etc in plaats van crossjes die soms meer op boslopen lijken. We hopen dan ook met deze cross ook weer de interesse in de competitie aan te wakkeren zodat er een mooi deelnemersveld op de 4 crossjes zal staan. Wij zijn er in ieder geval met een grote groep bij dit jaar bij deze crossjes en op het NK daarna in Kraggenburg.

Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk, maar zet de datum vast in je agenda.

Aankomende evenementen

01-02-2020, 09:00 uur

AV PEC Indoor 2020

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Ja, ik train graag een keer mee


Ogenblik a.u.b. ...