Podiumplaatsen bij werpdriekamp Goor
   (24-08-2019)

Op de zomerse vrijdagavond 23 augustus in het pittoreske Goor namen de CD-trainers Dennis de Jong, Jan Kuis en Yvette van de Worp deel aan een werpdriekamp. 

 

Dennis werkte een keurige driekamp af met prestaties in de buurt van zijn persoonlijke records. Hij wierp de discus naar een keurige 27,51 meter. Zijn kogel raakte na 9,48 meter het gravel. Met 24,66 meter op speer kwam Dennis net te kort voor zijn persoonlijk record en eindigde op een vierde plaats in het eindklassement. 

 

Jan ging naar Goor voor een poging het clubrecord discus te verbreken, dat op 30,53 meter staat, maar kwam met 25,87 meter helaas te kort. Ook de kogel kwam in de buurt van een clubrecord, een nette 12,15 was zijn resultaat. Ongetraind wierp Jan zijn speer naar 25,71 meter en werd derde op de meerkamp. 

 

Yvette maakte na 6 jaar haar rentree op de atletiekbaan en wierp haar discus naar 17,05 meter. Met kogel stootte zij een keurige 7,81 meter. De  speer kwam na 21,81 meter in het gras. In het eindklassement nam Yvette het zilver mee naar huis. 

Aankomende evenementen

01-02-2020, 09:00 uur

AV PEC Indoor 2020

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Ja, ik train graag een keer mee


Ogenblik a.u.b. ...