Slotdag NK Junioren met ondankbare 4e plaats 200 meter Pierre ten Holder en een fenomenaal nieuw clubrecord
   (30-06-2019)

Met een Pierre ten Holder in topvorm op het NK 200 meter viel er vuurwerk te verwachten op de laatste dag van het NK Junioren. Dat kwam ook; Pierre kwam in de halve finale tot een dik nieuw pr van 21.52 seconden. Wat een verbetering van het clubrecord van Ludrick Berrenstein betekende van ruim een halve seconde.
In de series liet hij in totaal de derde tijd noteren en in de halve finale met dit nieuwe clubrecord kwam hij zelfs tot de tweede tijd..... Podiumkansen zou iedereen denken, ware het niet dat de concurrentie in de finale nog verder boven zichzelf kon uitstijgen. Met neme de winnaar  Onyema Adigida  van Phanos uit Amsterdam kwam tot een fenomenale 20.82 sec. Dat was meteen goed voor een officieus Nederlands record. De nummers twee en drie waren net iets langzamer dan de halve finaletijd van Pierre maar deze kon net dat extra niet meer leveren waardoor hij eindigde op de meest zure NK plek, de vierde. Toch nog met een tijd van 21.84 sec. Vermeld moet worden dat alle vier deze jongens sneller waren dan de aanvoerder van de ranglijst aller tijden.... Dat moet Pierre dus maar net weer treffen...helaas.
Een ongekend snelle avPEC sprinter dus die net buiten de medailles greep. We gaan de komende jaren wel zien wie van de  200 meter finalisten zich het beste kunnen ontwikkelen.
Bij goede trainingsinzet en goede opbouw van de trainingen heeft Pierre ongetwijfeld het talent om als senior bij de Nederlandse top aan te sluiten... waardoor hij tzt internationale toernooien zal kunnen gaan afreizen

Op dag drie van het NK kwam Owen Beuckens tot de beste acht bij het polsstokhoogspringen. Met 4.40 meter eindigde hij als zevende.

Voor alle overige prestaties van de PEC ers zie>>>>

Aankomende evenementen

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...