Nationale A-games
   (27-05-2019)

A-pupillen Simon van den Pol en Per Bakker hebben er met zijn tweeën een mooie dag van gemaakt bij de nationale games voor A-pupillen. Samen waren zij actief op 6 onderdelen waar ze ook nog eens 3 medailles hebben binnen gesleept.

Per Bakker begon zijn dag met de 60m sprint voor A1-pupillen waar hij in een snelle serie het brons pakte. Hij deed dit in een nieuw persoonlijk record van 9,16. Later op de dag deed hij nog mee aan de 1000m voor jongens A1. Vanaf de start ging het hier gelijk volle bak waarbij Per gelijk achter de koploper aan dook. Na 300m ging hij hem voorbij en liep aan de kop van de race, dit heeft hij tot de laatste 100m kunnen volhouden. Helemaal kapot kwam hij als 2de over de finish en won zo knap het zilver. Dit deed hij wederom in een persoonlijk record van 3:18.

Goud was er zelfs voor A2-pupil Simon van den Pol. Bij het hoogspringen haalde hij in zijn 1ste sprong als enige de hoogte van 1,40m. Dit was goed voor het goud bij de jongens A2. Daarna mocht hij als enige het nog gaan proberen op 1,45, wat voor hem een nieuw persoonlijk record zou betekenen. In zijn 2de sprong was hij hier dicht bij maar schampte met zijn benen helaas net de lat. Simon was verder de hele dag al actief. Bij het kogelstoten haalde hij 7,90m en de 60m sprint voltooide hij in 10,17. Bij het verspringen sprong hij naar nieuw dik persoonlijk record van 4,08 wat goed was voor een top10 klassering bij de A2, hij werd 9de.

 

Aankomende evenementen

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...