Wil om te winnen, discipline, doorzettingsvermogen en andere belangrijke topsportcompetenties
   (14-03-2019)

Al jaren traint Mariëlle Boers samen met haar trainer Martin Simons onder begeleiding van haar moeder in weer en wind voor het behalen van limieten die haar toegang tot mooie toernooien biedt.  Misschien is vandaag wel een moment om een goed voorbeeld aan haar te nemen. De gehele ochtend regen en kou..... Wie slaat er op weg naar een doel wel eens een training over vanwege het weer? 

Elke donderdag in weer en wind, zoals donderdag 14 maart met veel regen en windkracht 7, traint Marielle voor het komend zomerseizoen en vooral voor de Grand Prix Para atletiek in Berlijn in augustus. Ze gaat voor op zijn minst een Nederlands Record op het onderdeel club throw.  Club throw is een onderdeel in de para-atletiek waarbij het erom gaat om vanuit de ring een houten kegel zover mogelijk te werpen. Een complex werponderdeel wanneer je niet over motorische perfectie beschikt vanwege een handicap.  
Dus, wanneer je bij aanvang van een training gaat marchanderen met jezelf..."misschien toch maar morgen want het regent" of " het is te koud", denk dan aan hoe dit drietal  ( Marielle Boers, trainer Martin Simons en Marielle's moeder)  alle weersomstandigheden trotseert op weg naar het doel.......  Marielle behoort in haar klasse bij de top van Nederland.

Aankomende evenementen

14-06-2019, 18:00 uur

Pastaparty HM clinic

15-06-2019, 19:00 uur

4EM en Halve Marathon Zwolle

15-06-2019, 22:30 uur

Toost & proost HM clinic

16-06-2019, 11:30 uur

Senioren competitie

19-06-2019, 19:00 uur

Slotborrel HM clinic

12-09-2019, 19:45 uur

Baanloop 5 km

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Ja, ik train graag een keer mee


Ogenblik a.u.b. ...