Het laatste nieuws van avPEC1910 

02-04-2020

Maatregelen tegen corona tot en met 28 april verlengd

Zoals jullie weten zijn alle maatregelen die nu gelden tegen de verspreiding van het coronavirus verlengd tot en met dinsdag 28 april. Deze verlenging geldt wederom ook voor ons wat betekent dat ons sportpark gesloten blijft tot en met 28 april en zonodig nog langer, zoals premier Rutte al door liet schemeren. 

Lees meer...

22-03-2020

Alles wat je moet weten over Corona en hardlopen

Het coronavirus heeft het leven voor de meesten van ons behoorlijk op zijn kop gezet. Iedere dag worden er nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Hardlopen is gelukkig nog mogelijk – maar hoe pak je dat verantwoord aan?

Lees meer...

16-03-2020

aanvullende informatie ivm Covid19 en met name over 'samen hardlopen'

Het kabinet heeft gistermiddag de maatregelen verscherpt met o.a. de verplichting om alle sportlocaties te sluiten tot 6 april. 
Het sportpark zal daarom tot 6 april gesloten zijn. Daarnaast blijven de al eerder genomen maatregelen van kracht tot 6 april. 

Lees meer...

13-03-2020

Update maatregelen Coronavirus 13 maart

Gisteravond is er vanuit het NOC NSF aan alle sportbonden het dringende verzoek gedaan om alle activiteiten tot 1 april af te gelasten. De Atletiek Unie heeft dit advies overgenomen en adviseert nu alle atletiekverenigingen zich hieraan te houden.

Wij nemen dit dringende advies over en nemen de volgende maatregelen:

Lees meer...

12-03-2020

Aanvulling: Start Halve Marathon- en 4 EM clinic gaat door!!

Ondanks de bijzondere omstandigheden start av PEC 1910 wel met de halve marathon clinic en 4EM clinic, maar wel in een iets andere vorm.

Lees meer...

12-03-2020

Update Coronavirus 12 maart

Vanmiddag zijn er door het kabinet aanvullende maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van de maatregelen is het afgelasten van alle evenementen waarbij meer dan 100 mensen aanwezig zijn. 

Wat betekent dit voor ons:

Lees meer...

11-03-2020

Coronavirus

Het coronavirus begint ook Nederland in zijn greep te krijgen. Ook voor onze club kan dat gevolgen hebben. Vanuit het bestuur onderhouden wij contact met de gemeente en met de GGD over de ontwikkelingen en volgen de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog zijn er  naast de algemeen geldende adviezen: goed je handen wassen, geen handen schudden, niezen en hoesten in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken, geen specifieke beperkingen. Zodra er veranderingen zijn, melden we dat op de website. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons mailen via bestuur@avpec1910.nl 

Lees meer...

Aankomende evenementen

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...