Het laatste nieuws van avPEC1910 

25-09-2020

AV PEC 1910 clubkampioenschappen op 26 september

Op zaterdag 26 september a.s. vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen van AV PEC 1910 plaats.

Lees meer...

24-09-2020

Socialrun bij avPEC

Het afgelopen weekend bood avPEC1910 ruimte aan de Socialrun. Het landelijk hardloopevenement wat jaarlijks georganiseerd wordt als een meereizende estafette-loop vraagt aandacht voor Sociale Inclusie.
Zaterdag om 12.00 uur klonk het startschot voor de twee teams van GGZ instellingen Mediant en het CCE om vervolgens 24 uur lang te blijven hardlopen. Vanwege de beperkingen in verband met Covid19 werd de estafette door de teams in Zwolle vanaf een vaste locatie gelopen in plaats van een run door Nederland van 555 kilometer.

Lees meer...

12-09-2020

Goud bij NK Junioren en nieuw clubrecord polsstokhoogspringen Owen Beuckens

Bij het NK junioren in Amersfoort pakte meerkamper Owen Beuckens met de schitterende hoogte van 4.80 meter  vandaag het goud bij het NK Junioren. Vorige week kwam hij bij het NK meerkamp al tot een evenaring van het Polshoogrecord bij de senioren door 4.70 meter te springen. Vandaag sprong hij de prestatie van Kevin Woldberg uit de boeken bij de senioren. 

Lees meer...

08-09-2020

NK Meerkamp. Deel 2 Junior B Melchior Treffers

Naast het goede presteren van Owen Beuckens en zijn NK-podiumplaats was B Junior Melchior Treffers het afgelopen weekend ook bezig aan een goede en evenwichtige meerkamp. Hij werd 8e in een veld van 18 deelnemers. Zijn 10-kamp was goed voor 6312 punten. Hij lijkt daarmee het clubrecord bij de junioren B te grijpen. (er wordt nog even nagekeken of dit werkelijk zo is) Wat wel gemeld moet worden is dat de illustere voorgangers junioren B vroeger de 9-kamp afwerkten.  En daarbij is landelijk talent en voormalig topatleet Ludrick Berrenstein clubrecordhouder met 6744 punten. 

Lees meer...

06-09-2020

Owen Beuckens naar brons op NK Meerkamp Junioren A en overige weekenduitslagen (Leeuwarden en Zwolle)

Dit weekend vond het NK meerkamp plaats op de Bosbaan in Emmeloord. Namens avPEC nam A junior Owen Beuckens deel die dankzij een geweldige eerste dag en een nieuw pr op polshoog (4.70 meter) tot een fraaie derde plaats lwam. De 4.70 meter op polshoog betekende een evenaring van het clubrecord senioren van Kevin Woldberg en een verbetering van zijn eigen juniorenrecord. Het puntentotaal van 7167 punten is een flinke verbetering van zijn eigen junioren A clubrecord. 

Lees meer...

05-09-2020

Zondag duurloop 10km ​

Voor de recreatieve lopers starten we weer met de 10km duurloop op zondag om 09.30 uur, tempo rond 9,5 km/uur, in september is de start vanaf het Engelse Werk, vanaf 4 oktober vanaf het Weezenlanden Paviljoen (achter het Provinciehuis).

Lees meer...

05-09-2020

Topfit fysiotherapie gaat weer starten met de inloopspreekuren bij AV PEC!

Vanaf deze week zal Topfit weer beschikbaar zijn in de verzorgingsruimte bij AV PEC op dinsdag en woensdagavond van 19.30 -21.00 uur. Er zijn extra desinfectiemiddelen aanwezig, er zullen maximaal 2 personen tegelijk in de behandelruimte toegelaten worden, en het verzoek is om een eigen handdoek mee te nemen.”

Lees meer...

Aankomende evenementen

Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren. 
Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Mail voor meer informatie de AV PEC 1910 Ledenadministratie: ledenavpec1910@hotmail.com


Ogenblik a.u.b. ...