Coronamaatregelen

Gepubliceerd op 28 november 2021 om 21:14

Zoals jullie wellicht hebben gehoord zijn er afgelopen vrijdag nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt, die vanaf vandaag, 28 november, zijn ingegaan.

Helaas hebben deze maatregelen ook consequenties voor onze vereniging. Eén van de maatregelen is namelijk dat er geen amateursport beoefend mag worden na 17.00 uur, voor tenminste de komende 3 weken. Dit betekent dat ons sportpark de komende 3 weken vanaf 17.00 uur gesloten is en er vanaf dat tijdstip geen trainingen plaatsvinden.

Hieronder volgen de aangepaste trainingstijden:

Mila traint olv Ben op ma en wo om 15.00 uur
Sprintgroep olv Jan traint wo om 15.30 uur en zo om 10.00 uur
Meerkamp olv Ronald traint ma, di, wo, do om 15.00 uur
Pupillen trainen op vri om 16.00 uur en zo om 13.30 uur

Kleedruimtes en toiletten zijn overdag tot 17.00 uur open. Hiervoor is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar.

De dinsdag-, woensdag- en donderdagavondtrainingen voor de recreanten komen helaas te vervallen. Dit betekent niet dat er na 17.00 uur niet gesport mag worden. Op eigen initiatief buiten sporten na 17.00 uur is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand. Dus doe dat vooral om gezond en fit te blijven in deze toch al donkere dagen waarin we vaak meer binnen dan buiten zijn. Ook op zondagochtend zullen veel groepen het initiatief nemen om te gaan (of blijven) lopen. Zoek elkaar daarin op, want op dit moment is nog niet bekend waar elke groep vertrekt en hoe laat.

De baanloop op 9 december gaat niet door.

We hopen dat iedereen gezond blijft en dat we elkaar vanaf 20 december weer op ons sportpark mogen treffen.


 »