De Wedstrijdorganisatiecommissie AV PEC bedankt de vrijwilligers

Geschreven door: Jeroen Nijenhuis op Donderdag 01 Februari 2018, 862 keer bekeken

De organisatie van de 10e PEC Indoor wil graag alle 140 vrijwilligers bedanken. De juryleden, officials, catering, beveiliging, elektronische tijdwaarneming, videoregistratie, fotografie, geluid, microfonisten, secretariaat, startnummerbureau, kaartverkoop, mandjesdragers, koeriers, callroom, commisarissen van vertrek, baancommissarissen, valse start detectie, fysio, massage, EHBO en materiaalploeg. Dankzij jullie inzet hebben we weer een goede, mooie en gezellige wedstrijd kunnen organiseren.

Speciale dank ook aan de studenten van Deltion orde&veiligheid en sport&bewegen: ook dit jaar hebben ze ons weer geweldig geholpen.

Verder uiteraard dank aan de medewerkers van Omnisport. Zeker ook voor de heerlijke taart die we van hen ontvingen ter ere van het 2e lustrum van de PEC indoor.     -zie bijgevoegd foto-album-

En last-but-not-least dank aan Henk van der Worp die voor de 10e keer als coordinator, organisator en inspirator van de PEC Indoor de afgelopen maanden druk bezig is geweest om alles weer tot in de puntjes te regelen.  

De wedstrijdorganisatiecommissie (kortweg WOC) van AV PEC organiseert naast de PEC Indoor ieder jaar meerdere wedstrijden op onze eigen atletiekbaan. Wil je ook graag als vrijwilliger helpen bij (de voorbereiding van) wedstrijden, neem dan contact met ons op (wocavpec@gmail.com).

Binnenkort start trouwens ook weer de jurycursus. In drie avonden krijg je de basisbeginselen van de verschillende atletiekonderdelen uitgelegd. Nadere info volgt binnenkort.


Bijlagen