Inschrijving indoor 2018 tot 8 januari mogelijk

Geschreven door: Pieter van der Lucht op Maandag 29 Januari 2018, 1021 keer bekeken

Op 27 januari 2018 wordt de 10e  AVPEC1910 Indoor in het Apeldoornse Omnisport gehouden. Voorgaande jaren was deze wedstrijd met 800 atleten de wedstrijd van het indoorseizoen om limieten te behalen en club- en zelfs nationale records bij te stellen. Deze wedstrijd staat ook op de nationale kalender. 
 
Indien nodig, het tijdschema zal zo optimaal mogelijk worden bijgesteld, kan er een selectie zijn op basis van de ruimte in het chronoloog en naar beste prestatie, waarbij zowel de indoor als outdoor prestatie kan meetellen. Ook prestaties behaald op andere onderdelen kunnen in aanmerking genomen worden. Leden van van de organiserende verening AV PEC1910 hebben voorrang bij deelname mits de prestaties niet te ver uit de pas lopen bij de richtprestaties. 
 
Het onderdeel verspringen is beperkt in capaciteit. Het verdient aanbeveling om op dit onderdeel nog een goede prestatie te behalen. In mindere mate geldt dit voor de 400m en het hoogspringen.

De atletiekunie houdt in de selectieregels voor de NK Indoorwedstrijden in februari rekening met deze wedstrijd.
Bij de indeling van de series zal extra aandacht zijn voor het chronoloog, zodat series op het geplande schema zullen starten. Alle loopseries zullen naar prestatie van de aanwezige atleten worden ingedeeld. Prestaties behaald op andere onderdelen worden hiervoor ook herrekend, mocht daar aanleiding voor zijn. Uiteraard kan er op de wedstrijddag nog wel enige vertraging in het tijdschema optreden door bijvoorbeeld valse starts op de 400 meter.
Pas wanneer alle inschrijvingen binnen zijn kan bepaald worden hoeveel atleten op een onderdeel van start gaan. We proberen een optimale mix te vinden in prestatieve deelname en een grote hoeveelheid atleten.
Er wordt meestal afgeweken van de genoemde maximale aantallen zoals staat bij de richtprestaties.
Masters die meedoen doen mee als senior waardoor zij het met seniorenmateriaal moeten doen.
 
Inschrijven kan via deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/16543/   kan tot en met 8 januari 2018 om 22:00 uur.
 
WOC AV PEC1910
Voor vragen kun je mailen naar wocavpec@gmail.com .


Bijlagen